Afgestudeerd!

diploma3Op woensdag 20 september ontvingen de studenten die afgelopen zomer hun Bachelor CIW hebben afgerond hun diploma. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werden de studenten toegesproken door hun begeleiders, die iets vertelden over het onderwerp van de scriptie. Zo kregen de aanwezige vrienden en familie ook een idee waar de studenten hun scripties over hadden geschreven.

Ben je ook benieuwd naar de onderwerpen? Op de website van het colloquium dat de studenten in juni presenteerden staan blogartikelen die de studenten over hun scriptie hebben geschreven. Hier kun je dus alle scriptieonderzoeken nalezen. Welke metaforen gebruiken David Cameron en Barack Obama bijvoorbeeld als ze het over immigratie hebben? Hoe zijn de aanspreekvormen in het Spaans veranderd door de eeuwen heen? En wat voor leesstrategieën gebruiken lezers om infographics te lezen?

Wij feliciteren alle pas afgestudeerden met hun diploma! En wensen ze natuurlijk veel succes met hun volgende activiteiten, of dat nou een Master aan de VU is, een Master op een andere universiteit, een baan, of even iets heel anders.