Studenten

Ben je benieuwd naar wie er CIW studeren? Op deze pagina’s vind je alles over de huidige studenten CIW. Alle stukjes zijn geschreven door de studenten zelf, een mooie manier dus om wat ze leren in hun vakken over teksten en communicatie in praktijk te brengen.

Interviews met studenten

Ben je benieuwd wie onze studenten zijn en waarom zij voor CIW hebben gekozen? Hier kun je lezen wat Nadine, Sanne, Loïs, Rowan, Liz, en Iris zo leuk vinden aan CIW en aan hun eigen profiel en afstudeerrichting.

De studie

Lees hier meer over de vakken die de studenten volgen (en wat ze daar van vinden), en kom meer te weten over de opdrachten die de studenten voor verschillende vakken maken. Een bijzonder onderdeel van het eerste jaar is de Verkenningsmodule, waarbij de eerstejaars studenten onder andere excursies maken, zoals een bezoekje aan Antwerpen of het bijwonen van een uitzending van De Wereld Draait Door.

Stages, minoren en buitenlandverblijven

In de eerste helft van het derde jaar heb je keuzeruimte, die je kunt gebruiken om een stage te lopen, een minor te doen, of een half jaar naar het buitenland te gaan. Je kunt hier meer lezen over de ervaringen van één van de derdejaars CIW over de minor die ze volgde, Taal en Gehoor.

Naast de studie

Wil je weten waar het leven van een CIW student zoal uit bestaat? Neem dan een kijkje in een dag uit het leven van een CIW student, en lees over de studievereniging Kliché.

Foto550-NGRG7T7A